USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У людини виявили новий орган
Дослідники з австралійського інституту Медичних Досліджень Гарвана виявили в тілі людини мікроскопічний орган.

Він знаходиться з зовнішньої сторони лімфатичних вузлів і є частиною імунної системи людини, передає Science Alert.

У його функції входить запам'ятовування всіх вакцин і пережитих інфекцій, які раніше потрапили в організм,

"Відкриття нового органу імунної системи допоможе нам краще зрозуміти, як саме працюють вакцини. Вона тренує, і тим самим готує імунну систему до вироблення антитіл в разі виникнення інфекції. До цього часу нам не було відомо про те, як саме це відбувається", - каже науковець Три Фан.

Для виявлення нового мікрооргана вченим знадобилося зняти 3D відео роботи імунної системи. Це дозволило розпізнати велику кількість імунних клітин різного типу, локалізованих в новому органі. Дослідники описують його як "кафе швидкого обслуговування", яке швидко "обслуговує" імунітет при боротьбі з вже знайомими йому інфекціями.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus