USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Лас-Вегасі голуби літали у ковбойських капелюхах. Фото
Інцидент схвилював місцевих активістів із захисту прав тварин.

Хто нарядив птахів у капелюхи – невідомо.

У Лас-Вегасі місцеві жителі помітили голубів у маленьких ковбойських капелюхах. Ролик із птахами опублікував користувач мережі під ім’ям Боббі Лі, повідомляє Корреспондент.net.

За словами чоловіка, він йшов у магазин, коли побачив голубів у маленьких червоних ковбойських капелюхах. Ролик швидко став популярним і його помітила місцева влада і організації із захисту прав тварин.


Останні відзначили, що головні убори не несуть особливої ​​шкоди для птахів, але закликали жителів «залишити голубів у спокої».

У департаменті поліції Лас-Вегаса відзначили, що інцидент знаходиться за межами їх компетенції.


Інші жителі міста також помітили незвичайних птахів і поділилися знімками та відео в мережі.

Користувачі відзначили, що в місті якраз проходив фінал чемпіонату США з родео. Але його організатори заявили, що не мають відношення до курйозного інциденту. Журналісти навіть звернулися до орнітолога Чарльза Волкотта. Чоловік зазначив, що з голубами все гаразд.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus