USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Китаї запустять потяг, який буде розганятись до 4 000 кілометрів на годину
У Китаї планують запустити надшвидкісну транспортну мережу HyperFlight, потяги якої зможуть розвивати максимальну швидкість до 4000 км на годину. Проект планує реалізувати китайська аерокосмічна корпорація CASIC (China Aerospace Science and Industry Corporation), пише Sina.com, передає Уніан.

Повідомляється, що система HyperFlight - це поїзд на магнітній подушці, що рухається в тунелі з низьким вакуумом.


Над проектом працюватимуть понад 20 китайських та закордонних інститутів, в розпорядженні CASIC вже є більше 200 патентів щодо транспортної системи. Проект буде розвиватися в три етапи. Спочатку будуть запущені регіональні поїзди, що розвивають швидкість до тисячі кілометрів на годину. На другому етапі сполучення буде налагоджено між великими мегаполісами, а швидкість збільшиться вдвічі. На третьому етапі HyperFlight повинна вийти за межі Китаю.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus