USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Китаї створили скляний міст, який тріскає під ногами. Відео
У Китаї міст, встановлений на висоті майже 1,2 тисячі метрів над рівнем моря, вкрився великими тріщинами. Під час інциденту на скляній платформі були люди.

Відео інциденту доступне на YouTube.

На відео видно, як гід туристичної групи ступає на частину мосту з прозорою підлогою, після чого на поверхні з характерним звуком починають з'являтися тріщини. Чоловік почав кричати.

Як зазначає видання «Mashable», адміністрація округу заявила, що "зламане скло" - це звичайна панель зі спецефектами, яка повинна послужити додатковим поштовхом для туристів відвідати це місце.

Користувачі мережі з обуренням зустріли це нововведення. Більшість вважає, що у людей зі слабким серцем може трапиться серцевий напад, а деякі вважають, що злякані туристи можуть перескочити через перила і впасти у прірву.

Але прибирати панелі не будуть, тому що на думку чиновників, багато хто захоче особисто пережити подібні моменти.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus