USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Китаї на хмарах з’явилося місто-привид
Рідкісний оптичний ефект був зафіксований нещодавно в китайському окрузі Учжун.

Відео зафіксувало, як пливе в хмарах місто-примара, стало сенсацією в глобальній web-мережі, – передають Власті.нет.

Хтось припустив, що так людству пробують подати знак інопланетяни, інші вважають, що неймовірне явище, що з’явилося в небі над Китаєм, може бути якою-небудь акцією китайського керівництва.

Більш розумні вважають «небесне місто» класичним прикладом важкої оптичної ілюзії. В таких умовах в результаті заломлення світла віддалені об’єкти видно з різними спотвореннями. Швидше за все, ці будівлі були розташовані в кількох кілометрах від точки спостереження.
Як повідомляли ЗМІ, подібне явище спостерігалося в небі Китаю восени 2015-ого. Користувачі соціальних мереж тут же почали будувати свої припущення з приводу того, звідки взялося таке явище. В даному випадку спостерігачі бачать реальні об’єкти, які знаходяться за смугою обрію.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus