USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Колорадо будівельники відкопали гігантського динозавра. ВІДЕО
Будівельники у штаті Колорадо виявили кістяк доісторичного гіганта. Залишки трицератопса, яким налічують понад 66 мільйонів років, збереглися ідеально і на сьогодні це один із небагатьох скелетів, який вдалося знайти у такому відмінному стані.

Про це повідомляє The Washington Post.

Через нахідку будівництво довелося призупинити. Ділянку оточили та цілодобово охороняють. Невдовзі вчені приступлять до розкопок. Оскільки скелет знаходиться в ґрунті, у якому переважає пісок, його вдасться дістати швидко та без ушкоджень.



Трицератопси – це травоїдні динозаври.

Їх зріст сягав 3 метри, а довжина – близько 10 м. Попри вражаючі розміри, ці представники доісторичних тварин часто ставали жертвами більших хижаків, наприклад, гігантського тиранозавра.



На сьогоднішній день в Америці налічується всього три черепи цих тварин. На думку вчених, ця знахідка – це найкраще збережений скелет цього виду, який допоможе детальніше вивчити особливість його будови тіла та способу життя.
Коментарів: 3
Анонім Показати IP 1 Вересня 2017 12:31
Не може бути! В біблії про динозаврів нічого не сказано:)
Ага до Анонім Показати IP 1 Вересня 2017 18:00
Біблія то збірник казок і легенд.
Анонім до Ага Показати IP 1 Вересня 2017 21:08
Покайтесь! Ибо грядет! :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus