USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У кенійському заповіднику Масаї-Мара виявили зебру з унікальним чорним забарвленням. Фото
У заповіднику Масаї-Мара (Кенія) народилася чорна зебра, унікальна завдяки своєму забарвленню: вона чорніша за інші види цієї рідкісної породи, із крапками на боках замість смужок.

Як повідомляє theБабель, дитинча зебри помітив гід-фотограф Ентоні Тіра.

«Спочатку я подумав, що це зебра, яку спіймали і позначили для міграції. Я був спантеличений, коли вперше побачив це», – зазначив Тіра. Він додав, що швидше за все дитинча зебри страждає на меланіновий розлад. «Зебреняті було близько тижня, воно виглядало слабким та дуже відрізнялося від інших, тому що не мало смуг і постійно трималося поруч із дорослою зеброю, імовірно її матірʼю», – додав гід.

Унікальна чорна зебра одразу ж привернула увагу фотографів і туристів, які приїхали подивитися на осінню міграцію антилоп гну. Біля річки в заповіднику, де бачили чорне зебреня, зібралися сотні туристичних фургонів, а її фото зʼявилися в соцмережах.



За словами фахівця з дикої природи Matira Camp Parmale Lemein, у Мара ніколи не фіксували появу зебри з таким забарвленням. Він також додав, що зебри такого виду зазвичай не виживали більш ніж шість місяців в інших заповідниках Африки.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus