USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Кенії показали унікальне дитинча – гібрид зебри та віслюка. Фото
У Кенії в національному парку Чулу-Хіллз підростає незвичайне на вигляд дитинча зебри.

Про це повідомляє ТСН.

Як зазначається, на тварині майже зовсім немає притаманних зебрам смуг.

Організація порятунку та реабілітації тварин Sheldrick Wildlife Trust оглянули незвичайне лоша та виявили, що це не зебра, а зонкі (похідне від англійського Zebra і Donkey), гібрид зебри-осла.

Співробітники організації повідомили, що мама-зебра, скоріше за все у минулому році покинула національний парк та приєдналася до стада худоби, де «почувалася як вдома».

Оскільки вагітність зебри триває 12 місяців, команда швидко змогла розібратися, що саме під час цього перебування смугастої тварини серед великої рогатої худоби вона очевидно і познайомилася з віслюком, який став татом їхнього дитинчати.

«Зонкі поєднує в собі міцне тіло тата-осла та смугасті ноги його матері-зебри, що робить його унікальним створінням. Хоча він і буде вести нормальне життя, все одно, він не зможе успішно розмножуватися після досягнення зрілості», – заначили в Sheldrick Wildlife Trust.
Коментарів: 1
Патріот Показати IP 13 Квітня 2020 11:00
Шуфрич радий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus