USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: ​У Харкові російський шпигун маскувався під безхатченка
На території Харківського університету повітряних сил імені Івана Кожедуба затримали російського шпигуна, який маскувався під жебрака. 


Про це сьогодні повідомили на брифінгу в Антитерористичному центрі при СБУ, - інформує Еспресо.TV.
«До нас надійшла інформація, що  протязі декількох діб на території Харківського університету повітряних сил імені Кожедуба ходить чоловік без постійного місця проживання. Коли його затримали, виявилося що він є співробітником розвідки сусідньої держави», - повідомив представник СБУ.

З його слів, військовослужбовці,  які мали б відслідковувати підозрілих осіб, понесуть відповідне покарання,  а затриманого шпигуна передано компетентним органам.
Коментарів: 3
Дід Панас Показати IP 22 Квітня 2014 16:59
На безxатченка що хоч звалити можна, він і космонавтом може бути
Ярик Показати IP 23 Квітня 2014 07:49
А вони зараз усіх бомжів хапають бо за зданого шпіона 10 000 баксів обіцяно винагороди.В того бомжа ні родичів ні грошей на свій захист немає.За їжу і ночівлю ця людина підпише усе що завгодно.От на таких бідолагах зараз оці придуркі і заробляють.Соромно і бридко за оце все:(
Вася Показати IP 24 Квітня 2014 09:42
Довідка: Іван Кожедуб - радянський льотчик ас II світової війни

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus