USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Франції сімейна пара придбала будинок з таємною кімнатою часів XX століття
У Франції сімейна пара придбала будинок в селі Белабр на південному заході країни і знайшла в ньому замуровану таємну кімнату, яку не відкривали з початку XX століття.

Про це повідомляє ТСН.

Нові господарі розбирали цеглу та знайшли невелику спальню зі збереженим інтер’єром початку минулого століття.

На стіні висів фотопортрет юного солдата, який тоді жив там.

Пізніше з’ясувалося, що на фото зображений 22-річний лейтенант французької армії Юбер Рошеро, який загинув 26 квітня 1918 року в битві під Фландрії (Бельгія). Його поховали на місці загибелі в селі Локер, а трохи пізніше його останки перемістили в родовий маєток.

Крім того, чоловіка посмертно нагородили медаллю за відвагу і мужність. Сім’я молодого кавалериста вирішила не чіпати його спальню – її закрили і заклали цеглою, щоб зберегти пам’ять про улюбленого сина.

Після цього всі, хто жив у будинку зберігали цю кімнату, але новим власникам не повідомили про її існування.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus