USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Фінляндії школа щастя шукає викладачів з усього світу
Фінська школа щастя оголосила набір учителів до своєї школи, в якій потрібно буде навчати спокою.

Про це йдеться на сайті школи, повідомляє ТСН.

Учасники школи проведуть тиждень на острові Емясало, навчаючись фінського спокою. Там дванадцять людей з усього світу ловитимуть і готуватимуть рибу, збиратимуть ягоди, а також будуть створювати хендмейд-вироби.

Для того, щоб потрапити до школи щастя і стати викладачем, потрібно виконати декілька умов. Зокрема, треба записати коротке відео і в ньому розповісти про врівноважений стиль житті і викласти усі знання про «щастя по-фінськи».

Стати вчителем у школі можуть не лише фіни, а й будь-хто щасливий із будь-якої країни. Заявки приймають до 9 лютого. Школа відбуватиметься від 27 липня до 8 серпня. Набір учнів розпочнеться пізніше.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus