USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: У Дубаї відкрили найбільше в світі оглядове колесо. Фото
У Дубаї відкрилося найбільше в світі колесо огляду з красивим видом на місто.

Як інформує Апостроф, про це заявив глава Ради ЗМІ Дубая, шейх Ахмед бін Мохаммед бін Рашид Аль Мактум на пресконференції з нагоди відкриття колеса, передають туристичні агентства.

Нове колесо огляду «Дубайські очі» в Об’єднаних Арабських Еміратах є частиною знаменитого великого проєкту на острові Bluewaters Island, який входить в комплекс розваг Dubai Holding, що поєднує курорти Дубая, Global Village, Coca-Cola Arena, Roxy Cinemas парки і аквапарки.

Величезний атракціон має 48 пасажирських кабінок, загальна місткість колеса – 1 750 людей. Один оборот займає цілих 38 хвилин. Цікавий факт: на будівництво даної пам’ятки задіяли 11 200 тонн сталі, що на 33% більше, ніж було потрібно в 1887 −1889 роках при будівництві знаменитої Ейфелевої вежі в Парижі (Франція).

За словами голови Ради ЗМІ Дубая, найбільше колесо огляду має зміцнити позиції міста як ключового туристичного центру розваг.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus