USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Дубаї роботи обслуговували весільну церемонію
Правитель Дубаю став свідком незвичайного весілля, обслуговуванням якої займалися роботи, інформує Уніан.

Перша пара в ОАЕ офіційно уклала шлюб з використанням нового «розумного» сервісу під назвою центр Service 1, повідомляють "Русские Эмираты".

Нова урядова установа, яка займається інтеграцією штучного інтелекту в повсякденне життя, з офіційним представником судів Дубаю за допомогою відеоконференції.

У церемонії взяли участь перші особи країни. Наречений і наречена є членами робочої групи шейха Мухаммада бен Рашид Аль-Мактума.

У ході офіційної церемонії, що проводиться у відповідності з шаріатом і юридичними нормами, спеціальний робот доставляє документи для підпису. Після цього інший робот надає підписані документи про шлюб.

Service 1 базується в EmiratesTowers та сприяє уряду ОАЕ в досягненні мети щодо забезпечення задоволеності мешканців.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus