USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: У Британії знайшли лист до Санта-Клауса, що пролежав у димарі 60 років: розшукали відправника
Сажотруси знайшли стару та обпалену записку у димарі одного з будинків у британському місті Ворксоп.

Це був лист з приміткою «Терміново», адресований Санта-Клаусові. Він пролежав у димарі 60 років.

Про це повідомляє 24 канал.

Лист був підписаний Робертом Кремптоном. У ньому він просив Санта-Клауса про «ковбойський костюм, рушницю, капелюх і таке інше». Наприкінці хлопчик додав: «Побачимося завтра ввечері».

Теперішні власники будинку мешкають у ньому вже кілька десятиліть, і ніколи не чули про чоловіка на ім’я Роберт Кремптон. З цього сажотруси зробили висновок, що лист пробув у димарі дуже багато років.

Оскільки всім причетним до цієї знахідки було дуже цікаво розшукати автора листа і дізнатися, чи здійснилися його бажання, в соціальних мережах опублікували оголошення. І диво сталося – Роберт Кремптон знайшовся. Зараз чоловікові 65 років, він – поліцейський на пенсії.
65-річний Роберт Кремптон з дружиною Мері / Фото Роберта Кремптона
65-річний Роберт Кремптон з дружиною Мері / Фото Роберта Кремптона

Коли він дізнався про знахідку сажотрусів, то одразу ж розповів про це своїй матері. Вона пригадала, що цього листа від імені Роберта написав його батько у 1961 році. Тоді хлопчикові було 5.

«Мама нагадала мені, що я дійсно отримав дещо з цього комплекту. У мене був пістолет, схожий на ковбойський, і кобура. Також я пам’ятаю, як отримав значок шерифа», – поділився Роберт Кремптон.

Крім того, чоловік 30 років працював у поліції, тож можна вважати, що його різдвяне бажання здійснилося не лише тоді, коли він отримав подарунки, а й у реальному житті. «Тоді я хотів стати шерифом, і певною мірою я ним був», – сказав він.

Наразі лист перебуває у теперішніх власників будинку, де його знайшли. Роберт Кремптон сподівається, що зможе отримати його назад, щоб зберегти пам’ять про батька, який помер у 1996 році.

Власниця компанії Sweeps Chimney Services, працівники якої знайшли листа, розповіла, що її мрія також здійснилася. «Я сентиментальна людина, і коли ми починали цей бізнес, я сказала чоловікові, що дуже хочу знайти різдвяного листа», – поділилася вона.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus