USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Британії поліцейські шукають підозрюваних за допомогою фото на млинцях
За задумом, таке оголошення побачить більше людей, аніж звичайне повідомлення про розшук.

Поліція британського графства Суррей розмістила обличчя кількох підозрюваних на млинцях і поділилася ними на своїй сторінці в соціальній мережі, щоб знайти їх.

Копи сподівалися, що цим привернуть увагу більшої кількості людей. Про це повідомляє ТСН.

За словами правоохоронців, вони об’єдналися з таким собі художником Філіпом де Паном, який за допомогою свого мистецтва допомагає їм боротися зі злочинністю.

Користувачі соцмережі зацікавилися публікаціями митця. Однак потім з’ясувалося, що його не існує, а поліцейські просто скористалися обробкою фотографій підозрюваних в Photoshop.

«Звичайно, є ті, хто критикує нашу ідею зобразити обличчя на млинцях, однак правда в тому, що цей пост побачить більше людей, ніж звичайне оголошення», – прокоментували копи.

Уточнюється, що публікація з млинцевим портретом одного з імовірних крадіїв на сторінці поліції назбирала 28 лайків і вісім репостів. Для порівняння, традиційна публікація про розшук мала тільки чотири репоста і два вподобання.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus