USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Бразилії вперше за сто років народився тапір. Відео
Бразильські екологи оголосили про народження тапіра в дикій природі – такого не траплялося вже більше ста років.

Звір з’явився на світ неподалік Ріо-де-Жанейро, інформує Ukr.Media.

Тапірів в Бразилії знищували через їхнє цінне м’ясо і шкуру, з того часу їх було дуже мало, і жили вони тільки під наглядом людей. У 2016 році організація, яка займається захистом фауни в країні, запустила проект по відновленню чисельності тапірів.

Вчені випустили на волю кілька пар тварин, одна з яких і обзавелася дитинчам. Йому вже близько трьох місяців, але вчені поки не зрозуміли, самка це чи самець.

Наявність тапірів дуже важливо для лісів Бразилії, кажуть вчені. Через любов цих тварин до фруктів їх називають садівниками лісу. Тварини всюди залишають насіння, з якого згодом виростають нові дерева.

Зовсім скоро народиться ще один маленький тапір, впевнені екологи. Вони встановили, що ще одна випущена на волю самка ходить вагітна.
Коментарів: 2
123 Показати IP 30 Квітня 2020 13:30
Ох ті вже екоголи! Ще одна самочка вагітна ...
456 Показати IP 30 Квітня 2020 17:54
А скільки ж тоді живе той Тапір?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus