USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: У Бельгії в зоопарку народився рідкісний білий носоріг. Фото
Рідкісний південний білий носоріг народився в зоопарку в Бельгії.

Про це повідомляє theБабель.

«Чарівний маленький хлопчик народився рано-вранці в понеділок... Мати Мадіба та її дитина почуваються добре», – йдеться в заяві зоопарку.

Крім того, в зоопарку повідомили, що ще одна самка зараз вагітна. Народження дитинчати білого носорога очікується до кінця поточного року.

«В обох випадках йдеться про природну вагітність», – уточнили в зоопарку.

Білий носоріг – четверта за розміром сухопутна тварина на планеті після представників сімейства слонових. Це величезний ссавець – маса самців сягає 4,5–5 тонн, а довжина тіла – 4,2 м.

У дикій природі налічується близько 18 тисяч південних білих носорогів, але підвиди знищуються браконьєрами зі швидкістю одна тварина на 8 годин.

Півничний білий носоріг, другий за розміром наземний ссавець у світі, перебуває у ще більшій небезпеці, оскільки залишилось лише дві особини цього виду.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus