USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Світ вражає: У Airbus створили перший у світі гелікоптер для веганів
20 Листопада 2021 14:53
0
ACH145 з повністю веганським інтер'єром був створений на запит німецького будівельного підприємця, дружина якого піонер етичної моди.

Одна з найбільших авіабудівних компаній Airbus Corporate Helicopters (ACH) повідомила про створення першого гелікоптера моделі ACH145, в якому не використовувалися матеріали тваринного походження. Всі деталі: шість пасажирських сидінь, центральна шафа для зберігання речей, задня перегородка та манжети органів управління кабіною, які зазвичай виготовляють з тваринної шкіри, спеціально спроєктували і виготовили із замінного матеріалу Ultraleather.

Глава АСН Фредерік Лемос сказав: «Ми дуже пишаємося роботою нашої команди щодо створення цього індивідуального інтер'єру ACH Line. Матеріал, який ми використовували, сертифікований для використання в авіації та зносостійкий, але тягнеться лише в одному напрямку, а це означає, що з ним важко працювати, особливо з сидіннями.

Саме тут майстерність нашої практичної команди стала вирішальною, і я радий повідомити, що ми знайшли практичний спосіб задовольнити бажання наших клієнтів».
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus