USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Ціла бригада пожежників рятувала товстого щура, що застряг в люку: відео
У німецькому місті Бенсгайм рятувальники прийшли на допомогу дуже незвичному потерпілому.

У біді був товстий щур, чия задня частина застрягли в люку каналізації, повідомляє інформаційне агенство УНІАН.

«Пацюк набрав лишні грами за зиму. Тому на своєму шляху його задня частина застрягла. Він не міг рухатися ні вперед, ні назад», - слова Міхаеля Зера, який врятував гризуна.

Щоб витягти товстого щура з люка рятувальникам довелося влаштувати досить масштабну операцію. Багато хто засумнівався, чи було воно того варте.

«Кожна тварина, навіть ти види, яких всі ненавидять, достойні поваги», - сказав Зер. Пожежники міста Бернсгайм отримали виклик про застряглого щура. Щоправда, вони не знали, що то щур. Їм повідомили, що допомоги потребує «невелика тваринка». Зер на той час вже прибув на місце. Але сам він не міг дістати гризуна з металевої кришки люка.



Коли приїхала ціла бригада пожежників, кришку підняли і поставили на спеціальні опори. Після цього Зер виштовхав щура з пастки. Гризун втік в стічну канаву. Але його встигли сфотографувати. Коли команда рятувальників розмістила фото на своїй сторінці у Facebook, почали надходити сотні схвальних коментарів за те, що бригада з турботою поставилася до представника виду, який зазвичай винищують в містах.

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus