USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55
Світ вражає: Царьова закидали яйцями і побили у Миколаєві. ФОТО
Колишній регіонал, кандидат на пост президента Олег Царьов спробував провідати сепаратистів, яких розігнали ополченці, які стоять за єдину Україну в Миколаєві. Про це повідомляУкраїнська правда з посиланням на НикВести з місця подій.

Царьов приїхав туди з георгіївською стрічкою.
Після словесної перепалки з ополченцем Олександром Янценим, між ними зав'язалася бійка, у депутата полетіло кілька курячих яєць, і з криками "Фашизм не пройде", люди дали зрозуміти, що не пустять його в лікарню.

 Царьову кричали: "Геть із Миколаєва!". Його також люди обзивали російським фашистом". Кричали: "Чемодан-Вокзал-Россия".
Після цього Царьов вирішив поспілкуватися з журналістами, однак відмовлявся говорити, поки не піде саме потрібна йому камера. "Покличте камеру сюди", - кликав він. 

Пізніше вже під лікарнею до них також вийшов керівник прес-служби Миколаївського обласного управління охорони здоров'я Юрій Багрянцев, який закликав усіх, у тому числі й народного депутата, залишити територію лікарні, щоб не заважати медикам надавати необхідну медичну допомогу хворим.

Через кілька хвилин Царьов пішов з території лікарні під крики "Ганьба" з боку миколаївців. "Запамятай, що таке Миколаїв", - кричали йому люди.

У  відповідь Царьов погрожував людям: "Влада зміниться, вам буде соромно". "Не треба бути сміливим, щоб працювати на владу", - заявив українцям Царьов, який протягом останнх чотирьох років, був членом провладної Партії регіонів. 
Коментарів: 12
карапет Показати IP 9 Квітня 2014 17:00
Цього виродка давно пора позбавити громадянства України і посадити за сепаратизм. Цей шаріков, гадя калесніченко, бандаренчіха, чечетов це і э п'ята колона в Україні. А Миколаэвці молодці, що надавали цій потворі по пиці
евромайдан Показати IP 9 Квітня 2014 20:18
Ось такі виродкі - це ганьба для Украіни як і вся ср.на партія рагіонів!!!
Яна Показати IP 10 Квітня 2014 21:53
Брехня!Канал Євроньюс показали зовсім інше.Царьов приїхав в лікарню для того,що б провідати людей що побили міліція після драки біля ОДА.Йому і це він сам сказав заздалегідь повідомили лікарі що його під лікарнею вже чекають збуджені та пяні молодики з правого сектору і що готується провокація.Але він все одно туди поїхав(не трус як деякі писаки на цьому сайті) і його дійсно ображали і на нього кидалися оці придурки з правого сектора.І хоч на Царьова і напав отой хлопчик з правого сектора, Царьов і сам йому по пиці добре зацідив що аж морда спухла:)І яйця де вдруг взялися в ціх чудіків якщо вони не готували оцю провокацію заздалегідь?Чи може це вони своїми яйцями кидалися?:)))
лікар Показати IP 10 Квітня 2014 23:43
В тебе напевно недотрах, бо несеш таку ахінею? ти така сама, як той прокацаплений шарікоподібний олігофрен. На остаток питання- так коли почалась друга світова війна?
Яна до лікар Показати IP 11 Квітня 2014 08:39
Шкода мені таких як ви:)))Зомбований продажною пресою дурень-це діагноз!І він не лікується.Бо якщо Бог розуму не дав то і ніде не купиш!!!Дурень-стадо-майдан-погроми-анархія-розвал держави.Питання до вас,який з пунктів треба відняти щоб в нашій державі все було добре???:)
Я до Яна Показати IP 11 Квітня 2014 12:14
А в нас була держава і було все добре? люди хоч намагались щось змніни, а ви тільки г...ном вмієте всіх поливати.
і знову лікар до Яна Показати IP 11 Квітня 2014 17:00
Ти спочатку себе пожалій. Якщо ти маэш цього тупого шарікова, як ідеал політика і чоловіка та захищаеш його, тоді - це діагноз. Походи на процедури, може допоможе. Хоча.....
івіввівівів Показати IP 11 Квітня 2014 00:49
коментар було видалено
івіввівів Показати IP 11 Квітня 2014 00:50
коментар було видалено
вівівівівів Показати IP 11 Квітня 2014 00:51
коментар було видалено
я Показати IP 11 Квітня 2014 19:48
насправді, якщо заглянути далі чим 5ий канал, можна зрозуміти що Царев єдиний хто не боїться говорити правду. І він не є сепаратистом, адже закликає Україну до єдності, а не до розколу. Просто брехливі ЗМІ кормлять нас брехливою інформацією, і шкода що деякі так ведеться.
304 Показати IP 12 Квітня 2014 00:19
Царев -красава!как в хлеборезку тому павиану попал! голосую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus