USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Трималися за руки: у США пара померла в один день після 65 років шлюбу
У США літня пара, яка прожила разом 65 років, померла в один день із різницею у кілька годин.

Про це повідомляє ТСН.

В американському місті Сент-Луїс у будинку для літніх людей проживали 86-річний Джек Моррісон і його 83-річна дружина Харрієт.

Чоловік та жінка прожили разом 65 років, але 11 січня вони померли із різницею у кілька годин. Щоб закохані могли триматися за руки, їхні ліжка поставили близько одне до одного.

«Мені сумно. Але я знаю, що тепер вони на небесах разом. Про їхню історію кохання можна написати книжку», – розповіла племінниця Сью Вагенер.

Джек працював водієм автобуса, коли 1955 року зустрів Гаррієт. Він помітив її серед інших пасажирів і наважився запросити на побачення. Чоловік влаштував вечерю на двох на Геловін.

За словами племінниці, відтоді пара була нерозлучною. Не минуло й року, як пара вирішила вступити у шлюб. Гаррієт народила двох синів. Подружжя поховали один біля одного.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus