USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Троє українців розробили вічні блокноти й олівці
Троє киян розробили водонепроникні блокноти та олівці, які не списуються.

Одного записника та олівця може вистачити на все життя, і, що важливо, для їхнього виготовлення не потрібно рубати дерев, йдеться в сюжеті ТСН.

«Можна писати й ручкою, але для такого записника придумали й «вічний» олівець. Розробники щонайменше місяць підбирали суміш металів», - розповіли журналісти.

Тепер секретний сплав із п'яти металів пише як звичайний олівець, але не ламається і не списується. Він пише за рахунок того, що окислює папір.

Школярі та студент ще тестують свій продукт, але вже є охочі придбати цей товар. Ціна «вічної» канцелярії - приблизно 80 доларів.
Коментарів: 2
13 Показати IP 7 Травня 2018 13:56
Запатентували надіюся винахід. А то з-за кордону хтось припише собі, і будуть колись казати, що то японці винайшли чи німці.
Vаlеntуnа Показати IP 7 Травня 2018 15:06
А де можна купити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus