USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 41.95
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Топ найбільш вражаючих та мальовничих печер у світі: фото
На нашій планеті величезна кількість печер, але є такі від яких перехоплює подих, в яких хочеться побувати, добірку презентує ВСВІТІ.

Печера Ханг Сон Дунг (Son Doong)

Печера Son Doong знаходиться у В’єтнамі і є найбільшою в світі. У 2009 році група британських спелеологів під керівництвом Говарда Лімберта досліджували печеру. Печера відразу ж потрапила в книгу рекордів Гіннеса.



Печера Тхамлод

Тхамлод наповнена гарними сталактитами і сталагмітами і є домом для сотень тисяч тихоокеанських стрижів, які пристосувалися до перебування в печері.



Печери Бату, Малайзія

Карстові печери Бату (Batu caves) знаходяться приблизно в 10 кілометрах від міста Куала-Лумпур. У печері розташовані індуїстські святилища присвячені богу Муругану.



Печера Гігантських Кристалів

Ці дивовижні печери, названі Печерами Кристалів (Cueva de los Cristales), знаходяться в мексиканській пустелі на 300 метровій глибині. Печеру виявили у 2000 році.



Печера Світлячків

Печера Світлячків – це одне з найзнаменитіших місць в Новій Зеландії. Її головна особливість – тисячі грибних комариків, що покривають склепіння печери, дивлячись на який створюється враження, що дивишся на зоряне небо.



Печери льодовика Менденхолл

Льодовик Менденхолл на Алясці славиться своїми величезними крижаними печерами.



Печера Kyaut Sae, Мьянмар

Мало хто знає про цю печеру, але проте вона приголомшує і своїм розміром і тим що в ній розташований буддійський храм.



Мармурові печери в Чилі

Мармурові печери або Мармуровий собор (анг. Marble Cathedral) – головна визначна пам’ятка озера Lago General Carrera в Чилі.



Інша назва цих цікавих печер Las Cavernas de Marmol. Це незвичайне місце є одним з найбільш відвідуваних у Патагонії. Лабіринт найкрасивіших печер розташовується у високогірному озері на півострові з вапняку.



Пляж з печерами

У містечку Алгарве, Португалія знаходиться незвичайний за красою пляж. Прикрашають його лабіринти з печер.



Крижана печера льодовика Ватнаекюдль

Ватнаекюдль найбільший льодовик Європи. Його площа становить 8300 кв. км. Середня товщина льоду – 500 метрів. У південній частині льодовика Ватнаекюдль знаходяться красиві крижані печери.



Печера Еллісон

Печера глибиною 179 метрів і одночасно атракціон. Кожен бажаючий може спуститься в цю печеру під керівництвом досвідчених інструкторів.



Печера очеретяної флейти

Фантастично мальовнича Печера очеретяної флейти є найбільшою і найкрасивішою з карстових печер Гуйліня, Китай. Завдяки унікальному підсвічуванні та відображенню в підземному озері створюється враження нереальності того, що відбувається!

Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus