USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Точна копія «Титаніка» повторить маршрут, який став останнім для сотень людей
Творці «Титаніка-2» мають намір пустити судно через 110 років після краху його попередника. Будівництвом лайнера займеться австралійська компанія Blue Star Line. Точна копія «Титаніка» 1911 року відправиться в легендарний рейс.
Розробники вирішили повністю повторити дух і атмосферу оригінального Титаніка початку 20-го століття, розповідає Politeka.

«Такі ж салони і кабіни, що і в оригінальному судні, в той же час будуть використані сучасні засоби безпеки, навігаційні методи і технології XXI століття», – розповів інвестор цього проекту Клайв Палмер.
Однак щоб по-справжньому зануритися в атмосферу, пасажирам буде запропоновано одягтися в костюми початку XX століття.
Також розробники відзначають, що повторення трагедії побоюватися не варто, оскільки для будівництва будуть використані найнадійніші сучасні матеріали і навігаційна система, а кількість шлюпок розрахована на всіх передбачуваних 2435 пасажирів і 900 членів екіпажa.

Як повідомляють творці, копія легендарного лайнера відчалить з берегів британського міста Саутгемптон. Його кінцевою точкою стане Нью-Йорк. Після того, як перший рейс буде завершено, сучасний «Титанік» відправиться в плавання по інших маршрутах. Так, Клайв Палмер розповів, що на «Титаніку-2» можна буде здійснити кругосвітню подорож.

Вперше про будівництво копії легендарного лайнера компанія оголосила в 2012 році, але через труднощі з фінансуванням реалізація проекту була відкладена. Його вартість оцінюється в 500 мільйонів доларів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus