USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 9.92 10.09
Світ вражає: Температура тарифу?
У Луцькій міські організації ветеранів України продовжуеться вивчення питань зменшення зубожіння літніх людей в наслідок збільшення тарифів на комунальні послуги.

Голови, волонтери первинних ветеранських організацій запросили на засідання своеї ради представників ДКП Луцьктепло.

На зустріч прибула начальник відділу збуту Ірина Евгеніївна Лупінова. Попередньо на адресу ДКП Луцьктепло були надіслані питання, які турбують літніх людей громади. Серед них: чому лічильники ремонтують за рахунок споживача, хто розраховує тарифи, чому не встановлені лічильники тепла в усіх будинках, що треба здійснити, що б відмовитися від послуг Луцьктепла і перейти на єлектрообогрів квартир, яка повинна бути температура батареї у кімнаті, щоб забезпечувалось нормативна температура повітря та ряд інших. Практично на всі поставлені питання була отримана відповідь.


Проте присутні літні активвісти не почули відповіді на питання: яка ж повинна бути температура батареї, яка обігріває кімнату.
Коментарів: 1
уважний Показати IP 29 Грудня 2014 14:11
..."єлектрообогрів"?!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus