USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Таємниця будівництва пірамід розкрита: вчені знайшли папірус з описом технології
Як передає видання Діалоги, археологи під час розкопок в Єгипті натрапили на цікавий папірус, який містить опис процесу побудови піраміди Хеопса.

Документ знайшли під час археологічних робіт в Гізі.

Фахівці зуміли розшифрувати стародавню мову. Так, будматеріали транспортувалися по річці Ніл за допомогою спеціальних каналів. Для побудови піраміди були потрібні гранітні і вапнякові блоки по 2,5 тонн кожен.

Єгиптяни зуміли доставити до місця будівництва, до внутрішнього порту, сто сімдесят тонн матеріалу.

Ще вчені помітили басейн головного каналу, за допомогою якого, вочевидь, відбувалася доставка необхідного каменю до плато Гізи.

Нагадаємо, що єгипетським пірамідам близько 4,5 тисяч років. Це єдине чудо світу, що збереглося до теперішнього часу. Тепер всі точно знають, що піраміди звели не інопланетяни, як раніше стверджували уфологи і конспірологи.

Коментарів: 12
нло Показати IP 19 Серпня 2019 21:18
то що тепер виходить, іноплатян не існує?
Просто человек до нло Показати IP 19 Серпня 2019 22:57
П*пец, а я то всю жизнь мечтал, чтобы меня забрали Ануннаки и мы все вместе прилетели на планету Нибиру и закатили там знатный пир... А теперь этой мечте не сбыться. Глупые учёные, теперь я их не навижу! Я уверен, что Рептилоиды существую!!!!!
Маша до нло Показати IP 21 Серпня 2019 15:45
Я думаю що існують. Просто не такі якими ми їх уявляємо.
Ія Показати IP 19 Серпня 2019 22:15
якраз читаю "Фараона" Болеслава Пруса. Він пише не тільки пр канала і піраміди, а й про більш цікаві речі.
Внук Показати IP 19 Серпня 2019 23:41
Розкажу секрет, немає носії паперових, тканинних, дерев'яних яким понад 500 років
Носатий дядько Показати IP 20 Серпня 2019 09:41
170 тон : 2,5 =68. Піраміда Хеопса збудована з 68 блоків?
Rybochka Показати IP 20 Серпня 2019 11:47
Древние укры каналы эти выкопали.
! до Rybochka Показати IP 20 Серпня 2019 13:32
О! Лішнєхромосомное, как тебя сюда занесло ?
София Показати IP 20 Серпня 2019 14:54
Это была эпоха Венеры с ее медью в земле, и по этой причине более слабом магнитном поле. Земля была ближе к Солнцу у нее была круглая орбита. В связи с этим не было Антарктиды и северного полюсов. На земле был очень влажный климат а ночное небо освещал Венера. Дождей не было а увлажнял землю пар поднимающийся с вод океана морей и рек. Люди с животные как и растения были огромными как теперь находят скелеты мастодонтов динозавров и человеческие скелеты. В это время Адам и Ева были нагими так как в одежде не нуждались а ядовитых и мясоедных животных не было. Все животные паслись как коровы. По этому большими людьми были построены большие строения. Пирамиды, Бааль бек и прочие. Не смотря на то что в охоте не было нужды и животную пищу не употребляли люды были большими и крепкими. Много тонные камни для них были как кирпичи, маленькому современному человеку. А развит мозг был в разы умнее и способнее на такие постройки. И их цивилизация в разы превышала нас по технологиям, которые кардинально отличаются от наших. В компьютерах и тяжелой технике на было нужды. Они знали влияние природы на пространство и время, и умело этим пользовались. По этому у них не было заводов и не находят артефактов археологи тех инструментов которые сейчас в железную эпоху употребляют люди. Вибрация определенных звуков слова подчиняла все вокруг и камни из которых построены мегалиты Венерианской эпохи. То есть в начале было слово и слово было у Бога и слово было Бог. А теперь время тьмы и не верно говорят что наступит конец Света наоборот придет конец тьмы, а Свет возвратится. А со времен когда перед потопом Сатан выпросил власть на д ИОВом у Бога Свет удалился с нашей земли.
Пиписка до София Показати IP 21 Серпня 2019 21:16
Круто...я заслушался...
Сынок Показати IP 20 Серпня 2019 22:28
Мой дед участвовал в строительстве пирамид
Ілля Показати IP 24 Листопада 2021 17:38
класна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus