USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Таргани з’явилися раніше за динозаврів, – вчені
Після багатьох ретельних досліджень вчені стверджують, що таргани почали своє існування на Землі близько 235 мільйонів років тому, набагато раніше появи динозаврів, передає Vladtime.

Експерти відзначають, що перші таргани почали своє існування на континенті Пангея, який пізніше розділився на Лавразію і Гондвану. Вчені, склавши еволюційне дерево прусаків, з'ясували, що саме поділ цього континенту і слугував розселенню їх по всій планеті. Після ретельного вивчення аналізу генома тарганів експерти все ж підвели підсумок, що комахи з’явилися як мінімум 235 млн років тому, а не 145 млн років, як раніше вважалося. Наразі момент вчені налічують понад 4 640 видів тарганів, які живуть на планеті.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus