USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Танок металевих скульптур
Ентоні Хоува (Anthony Howe) можна з легкістю назвати повелителем металу. Він майстерно «диригує» сталлю, кованими арматурами і литими дисками. Він додає в свої твори скловолокно, і вони здатні рухатися під подувом вітру, розповідає Artifex.

Ентоні Хоув працює з грубим матеріалом - сталевими арматурами, але створює дивовижні кінетичні скульптури.

З першим подихом вітру вони починають свій надзвичайний химерний танець, хоча у тиху погоду виглядають елегантно і витончено.

Скульптури кружляють навколо своєї осі, танцюють під музику природи і нагадують живих істот. Лице велетня, складене із залізних пластин, композиція на тему фантастики, вітряки дивної форми і об'єкти, схожі на машину часу, рухаються в чіткому напрямку, який задає скульптор.

Всі його твори мають збалансовані осі, які симетрично або асиметрично пов'язані між собою: за рахунок цього і створюється відчуття тривимірності.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus