USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Символ втоми від карантину: у Мережі підтримують сумного бульдога, який скучив за друзями. Відео
У Мережі стає популярним сумний бульдог, який на карантині сумує за звичним життям. Його прозвали символом втоми від ізоляції.

Його фото і відео публікують у твітері, передає ТСН.

Бульдога звати Біг Поппі (Big Poppa). Під час карантину найчастіше він спостерігає з балкона за дітьми і сумує. За словами господарки собаки Рашиди Елліс, найбільше собака полюбляв гратися на вулиці із дітьми, які живуть по сусідству.

Однак, коли ця розвага стала недоступною, Біг Поппі змінився у поведінці.

«Він виходить на балкон і дивиться на людей. Багато спить. Став трохи повільним. Він не такий щасливий і веселий, як завжди. Напевно, він втомився від того, що з ним граю тільки я», – розповіла вона.



Користувачів дуже розчулив бульдог, тож вони готові навіть винайти вакцину, щоб повернути його до нормального життя і поліпшити настрій.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus