USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Сусідство з ведмедем та жирифа на балконі у незвичайному готелі в зоопарку
У самому центрі приватного зоопарку National Zoo and Aquarium в Канберрі, столиці Австралії, знаходиться незвичайний готель Jamala Wildlife Lodge, що пропонує своїм відвідувачам унікальний досвід проживання поруч з дикими тваринами, розповідає інтернет-портал bokoSmart.

Jamala Wildlife Lodge - творіння австралійської пари, Річарда і Морін Тіндейлов. Це унікальне місце, де є можливість прокинутися по сусідству з ведмедем або зустріти голову жирафа на своєму балконі.

Всього в готелі 18 номерів, всі вони мають доступ до тварин - деякі вілли знаходяться на території вольєра з жирафами, інші - взагалі суміщені з вольєрами диких тварин. Інтер'єр виконаний в колоритному африканському стилі, доповненому декоративними елементами на тему тваринного світу.


В номерах головного будинку знаходяться акваріуми з акулами і іншими мешканцями підводного світу, на деяких терасах розташовані вольєри з лемурами, гієнами і приматами.


Зона Jungle Bungalow включає в себе п'ять окремих апартаментів, розкиданих по всьому зоопарку, кожен з який дозволяє відпочити поруч з одним з хижаків - бурим ведмедем, левом, тигром, малайським ведмедем або гепардом. Прямо в номерах знаходиться скляне вікно з видом на вольєр дикого звіра - гості можуть прийняти ванну з бурим ведмедем, поспати поруч з тигром і отримати чудовий шанс відпочити всього в декількох сантиметрах від власного африканського сафарі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus