USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Супермісяць: сьогодні українці побачать унікальне явище
Повний Місяць у травні наступить 7 числа о 13:46. Це унікальне астрономічне явище зможуть спостерігати й українці.

Його ще називають «квітковим Місяцем», інформують Надзвичайні Новини.

У цей момент відстань між Землею і її супутником зведеться до мінімуму, і Сонце освітить Місяць своїми променями.

Сам Місяць зійде в небі в 20:30, з цього моменту і можна буде добре побачити.

Назва «квітковий Місяць» бере свій початок зі Стародавньої Індії, там в цей час розквітали перші весняні квіти.

Астрологи кажуть, що саме у ніч на 7 травня можна загадати бажання, яке обов’язково збудеться. Для цього потрібно вийти на вулицю, подивитися на Місяць і уявити, як воно збувається в самих яскравих фарбах.

До речі, можна скористатися й іншим методом загадування потаємного бажання. Для цього напередодні ставлять склянку з чистою водою на підвіконня, щоб рідина набрала сили місячних променів. Вранці потрібно взяти склянку в руки, випити воду і подумати про загадане бажання.

За словами астрологів, місяць робить найсильніший вплив на все живе на Землі. Збільшується кровоточивість ран, хронічні захворювання і душевні розлади можуть загостритися.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus