USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: «Корабель-привид» сів на мілину біля узбережжя М'янми
Поліція М'янми обшукує великий іржавий контейнеровоз, намагаючись знайти пояснення тому що з ним сталося.

Судно на початку цього тижня помітили місцеві рибалки, коли він дрейфував поблизу узбережжя штату Янгон.

Транспорт називається Sam Ratulangi PB 1600.

"На судні не було моряків чи товарів", - заявила поліція штату Янгон.

Представники влади та військово-морського флоту піднялися на контейнеровоз у четвер, після того як він сів на мілину, додали в поліції.

У заяві, опублікованій на Facebook, поліція штату Янгон заявила, що судно "викинуло на берег" (і він був) під індонезійським прапором".

Генеральний секретар Незалежної федерації моряків М'янми Аунг Кьяв Лінн вважає, що судно все ще знаходиться в робочому стані, повідомляє The Myanmar Times.

Він заявив, що судно залишили недавно, додавши: "На це має бути причина".

Контейнеровоз, побудували у 2001 році, його довжина понад 177 метрів, повідомляє веб-сайт Морського руху, який фіксує пересування суден по всьому світу.

Востаннє його зафіксували біля узбережжя Тайваню у 2009 році.

Це перший зареєстрований випадок покинутого судна, яке з'явилося у водах М'янми, повідомляє агентство AFP.
Коментарів: 2
Йохохо Показати IP 2 Вересня 2018 16:10
нас не мучали вопросы,почему на корабле ни единого матроса не скрывается во мгле, дни весёлые настали,дьявол круто пошутил, очень скоро мы узнали,что корабль проклят был!
Yawn Показати IP 3 Вересня 2018 07:10
Корабель тягнули на буксирі на ремонт. Через погодні умови буксировочні кабелі розірвало і невелика команда вирішила покинути корабель. "Нет никакого Бермудского треугольника. Есть треугольник а бэ це, который равен треугольнику а-прим бэ-прим це-прим. Вы чувствуете, какая чугунная скука заключается в этом утверждении?"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus