USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Створили вражаючу VR-симуляцію колонії перших поселенців на Марсі
Над проектом HP Mars Home Planet працювали понад 90 тисяч інженерів, дизайнерів, архітекторів і розробників з 150 країн.

В результаті вийшов масштабний віртуальний світ, головний об'єкт якого – база перших колоністів Червоної планети, розповідає
2+2.

Розробники створили центр адаптації нових поселенців Марсу максимально футуристичним. VR-симуляція наповнена архітектурними об'єктами, технікою і транспортом.
Технічні засоби, через які доступна симуляція, підтримують шість ступенів свободи – це ігрові крісла і окуляри віртуальної реальності HP Windows Mixed Reality.
Проект HP Mars Home Planet проходив в кілька етапів. Всього команди подали близько 1000 заявок на участь, а до фіналу дійшли лише дев'ять учасників – переможців конкурсу рендерів.
Рішення приймало експертне журі, в складі якого були президент марсіанського суспільства, президент Dreamworks Animation Group, науковий керівник проекту NASA Biologic Analog Science та інші. HP Mars Home Planet – дітище іншого VR-проекту Mars 2030 над яким працювали компанія Fusion і NASA. У симуляторі можна було досліджувати територію планети площею 40 квадратних кілометрів. При створенні гри використовувалися реальні дані з орбітальних супутників.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus