USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Створили унікальну програму для кіностудій, щоб попередити провал
Розробили унікальну програму для кіностудій, щоб попередити провальні проекти.

Програма дозволить точніше оцінювати ризики в прокаті, повідомляє Variety.

"Якби Sony використовувала нашу систему, компанія б змогла заздалегідь прибрати 22 провальних проекти. Наша мета - революціонізувати кінобізнес за допомогою штучного інтелекту, який дозволить продюсерам, прокатникам, продавцям і інвесторам точніше оцінювати ризики", - каже засновниця компанії-розробника ScriptBook Надир Азермай.

За її словами, система працює досить просто: користувач завантажує файл сценарію в форматі PDF і чекає п'ять хвилин. На виході він отримує детальний аналіз, що оцінює віковий рейтинг, персонажів і їхні емоції, героїв і лиходіїв і пророкує цільову аудиторію, включаючи стать, вік і расу можливого глядача. На додаток до всього програма показує, як проект поведе себе в прокаті.

ScriptBook - це не найдешевша програма, ціна одноразового використання складає $5 тис.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus