USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Створили окуляри віртуальної реальності для котів
Вчені створили окуляри віртуальної реальності для котів, інформує Мир24.TB з посиланням на Pet Virtual Reality Research.

«Віртуальна реальність вже почала трансформувати наш світ. Тепер це може змінити світ вашого улюбленця» - говориться в повідомленні.

Розробники обіцяють, що коти отримають досвід, про який вони могли б тільки мріяти.

Мініатюрний гарнітур Cat VR дасть їм можливість бігати по рибним ринкам, гратися з велетенськими клубками, пожити у світі картонних коробок і переслідувати лазерні покажчики.

В експериментах брали участь сотні котів та їх власники, щоб забезпечити миттєве сприйняття. Творці вважають, що Cat VR буде «стимулювати їх грайливий характер». Кожна гарнітура калібрується, щоб дати тваринам оптимальний перегляд.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus