USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Створили найпотужніший квантовий комп'ютер
13 Листопада 2017 13:49
0
Один з найбільших постачальників програмного забезпечення - американська компанія IBM створила найпотужніший квантовий комп'ютер, якому немає аналогів.

Про це інформує «Сегодня».

Технологія квантового обчислення використовує особливості квантової фізики. Це дозволяє проводити обчислення зі значно більшою швидкістю, ніж це роблять сучасні комп'ютери. Ця технологія тільки розвивається.

Даріо Джил, який керує відділом досліджень квантових розрахунків і штучного розуму, розповів, що вчені успішно побудували і виміряли прототип процесора з 50 квантовими розрядами. За словами Джила, квантовий комп'ютер з такою потужністю створений уперше.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus