USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Створили музику для прибульців
Видавані звуки базуються на законах фізики і відправляються в космос. Дослідник запевняє, що саме такими композиціями насолоджуються мешканці інших планет.

Для людей музика є унікальним видом творчості,що може стати справжньою мовою спілкування. Нещодавно експерти вирішили відправити в космос саме музичне послання. Один з учених навіть створив музику для прибульців, повідомляє uagolos.

Ідея відправити в космос музику належить до нового арт-проекту, який називається Міжгалактичний Омніфонік. Її автором є філософ Джонатон Кітс.

Дослідник припустив, що звуки з космосу можуть бути інопланетною музикою. На підставі цього він вирішив, що прибульці люблять і цінують музику. Інопланетна музика є не такою, до якої звикли земляни, хоча її принцип і схожий.

Джонатон Кітс купив мармур з уранового скла, а також циферблат з радіусом. Все це він підключив між собою за допомогою проводів. Принцип роботи пристрою такий, що дерев’яна ручка дзвону піднімається і звільняє радіоактивні гамма-випромінювання з високою енергією. Завдяки конструкції звуки надсилаються в космос.


Потім вчений застосував ультразвукові свистки для собак і перетворив їх у такий собі ультразвуковий орган. Людина цю музику не може чути, але ось інопланетні вуха цілком можуть бути до неї чутливі.

Одним з музичних інструментів Кітса стала гравітаційна віолончель. Вона складається зі сталевої кулі, яка висить на кінці нитки і дерев’яного валу. Вчений розмахує м’яким м’ячем, створюючи спеціальні гравітаційні хвилі, про існування яких заявляв у 1916 році Ейнштейн, а в 2015 році їх вперше виявили. Вони стали результатом злиття двох чорних дір.


Зараз же Кітс збирається створити «універсальний гімн», який буде ґрунтуватися на законах термодинаміки.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus