USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Створили додаток, який робить людину невидимою на фото чи відео
Японський розробник Казуя Ношіро створив додаток, який може робити людину невидимою на фото чи відео. Цей додаток поки що не досконалий, наразі розробник продовжує працювати над додатком, який змусить вашу голову зникнути на фотографіях та відео.

Казуя Ношіро, який є генеральним директором ігрової компанії, поділився коротким відео з його обличчя, яке замасковане на тлі його кухні, передає ТСН з посиланням на Mashable.




Зазначається, що цей додаток наразі не досконалий, адже все ще помітно деякі частини обличчя на відео.

Однак сама «маска-невидимка» чудово копіює стіну за розробником і плавно адаптується до тла, що змінюється, коли чоловік рухає головою.

Є кілька способів використання цього додатку, окрім очевидної мети, щоб зробити власні відеоролики дуже моторошними. Ви можете використовувати його для того, щоб ще й когось прибрати із фото чи відео, якщо він вам огидний.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus