USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Стример встановив світовий рекорд, граючи в ігри 572 години
Геймер витрачав на сон всього 3,5 години.

Грав не менше 19-ти. Всі сесії рекордсмен транслював в інтернет.

Стример Ендрю Бодін встановив світовий рекорд, провівши за іграми 572 години. На ігровий марафон у молодої людини пішло 30 днів, пише Корреспондент.net.

До рекорду Бодін готувався кілька місяців. Він налаштовував свій добовий біоритм таким чином, щоб спати всього лише 3,5 години. Не менш як 19 годин на добу він грав, транслюючи це онлайн у мережу.

Так, Ендрю Бодін пройшов Red Dead Redemption 2, Escape From Tarkov, Rocket League, Rainbow Six Siege, Luigi’s Mansion 3 і Factorio, а також Death Stranding.

У підсумку за звітний місяць стример зміг суттєво поліпшити показники на каналі. Наприклад, усього за 30 днів на нього підписалося додатково 10 тисяч користувачів.

Нагадаємо, попередній світовий рекорд за кількістю годин, проведених за іграми, належав стримеру JayBigs – 569 годин.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus