USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Спрей від комарів вбиває коронавірус – дослідження вчених
Речовина, яка є у складі спрею від комарів, виявилася ефективною проти коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє ТСН.

Згідно з результатами тестів національної оборонної лабораторії Великої Британії, речовина цитридіол виявилася спроможною знищити штами коронавірусу нового типу. Цей елемент міститься в спреях від комах.

Вчені DSTL підкреслили, що сам по собі цитридіол не врятує від смертельного вірусу, але може використовуватися як додатковий захист.

Перші дані про ефективність цитридіолу були отримані ще в квітні, після цього фахівці DSTL зайнялися детальним дослідженням речовини. Директор компанії Citrefine International Ltd, яка займається виробництвом цитридіолу, Жаклін Вотсон попросила уряд Великої Британії про підтримку офіційної програми тестування.

Нагадаємо, раніше МОЗ повідомив, що кімнатні мухи та комарі здатні переносити безліч захворювань, але новим типом коронавірусу COVID-19 інфікувати людину вони не можуть, оскільки цей вірус вони не переносять.
Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 27 Серпня 2020 14:08
Багато антисептиків вбивають віруси і що з того?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus