USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Сонце, море і кабан: в Німеччині до відпочивальників на пляж виплив несподіваний гість. Відео
Дикий кабан виплив з Балтійського моря і влаштував переполох на громадському пляжі в німецькій комуні Бродерсбі.

Очевидцям вдалося зняти інцидент на відео. Курйозний ролик був опублікований на сторінці Seebad Warnemünde в Facebook і швидко став популярним, зібравши безліч переглядів, вподобань, коментарів та поширень, повідомляє Сьогодні.

На кадрах видно, як кабан випливає на багатолюдному узбережжі й прямує у бік відпочиваючих. Чоловік, який стоїть біля води, відмахується від звіра, вдаривши його лопатою. Після цього розлючена тварина понеслася пляжем, лякаючи дорослих і дітей.

Моряк Клаус Шлутер в коментарі для інформаційного порталу UPI заявив, що раніше цього ж кабана бачили біля берегів Нижньої Саксонії.

«Я з колегою безуспішно намагався виманити його на сушу, – розповідає Клаус. – Кабан плив у бік пляжу, де його і зняли на відео».

«Нічого собі, кого тільки не зустрінеш під час відпочинку», «Жах, там діти!», «Бережіть себе», – пишуть у коментарях одні користувачі Мережі. «Навіщо цей хлопець притягнув на пляж величезну лопату?», «Прекрасний кабан поплавав в морі й отримав від цього чоловіка лопатою», – сміються інші.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus