USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Смертоносний багаж: в аеропорту Індії у студента вилучили зникаючих рептилій
У міжнародному аеропорту Індії «Ченнаї» у студента вилучили отруйну африканську змію і кілька інших небезпечних рептилій, які перебувають під загрозою зникнення.

Незвичайний багаж 22-річний Мохаммад Абдул Маджид транспортував із Бангкока (Таїланд) рейсом авіакомпанії Thai Airways.

Незвичайну знахідку виявили 25 березня, коли співробітники митної служби перевіряли дорожню сумку порушника-туриста.

У студента знайшли отруйну африканську змію рогату куфію, трьох жаб, трьох кільцехвостих ігуан, чотирьох велетенських ящірок, двох ігуан-носорогів і 22 єгипетські черепахи, інформує Ракурс.



Всіх рептилій пасажир помістив до спеціальних контейнерів і сховав у сумці. Студента затримали співробітники митниці.

Всіх рептилій вилучили згідно з положенням Закону про митницю від 1962 року. Їх найближчим часом відправлять назад до Бангкока.



Рогата гадюка є отруйною змією і в Індії від її укусів немає протиотрути. Єгипетська черепаха, яка водиться в Лівії та Єгипті, перебуває під загрозою повного зникнення.


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus