USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Слони на звалищі: моторошна світлина виграла знаменитий фотоконкурс
У фотоконкурсі Королівського біологічного співтовариства (Велика Британія) переміг знімок позаштатного фотографа Тілахана Тармапалана.

Він показав стадо слонів, які шукають їжу на сміттєзвалищі неподалік від заповідника в окрузі Ампара на Шрі-Ланці.

Про це повідомляє Сьогодні з посиланням на New Indian Xpress.

Судді обрали роботу Тармапалана, оскільки вона найточніше відображає тему конкурсу цьогоріч: «Наш мінливий світ». Автор отримає приблизно 1300 доларів нагороди.
«Ця нагорода допоможе мені більше вірити у себе, а також змусить відповідальніше ставитися до подібних проєктів у майбутньому, – розповідає Тілахан Тармапалан. – Я буду удосконалити свої навички, аби досягти висот у мистецтві фотографії».

До речі, нещодавно влада Шрі-Ланки заборонила сміттєзвалища поруч із заповідниками через випадки захворювання і навіть смерті слонів, які отруїлися відходами.

Роботи інших учасників конкурсу Королівського біологічного співтовариства у 2020 році:








Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus