USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Скільки коштує похорон на орбіті: SpaceX відправляє в космос урни з прахом
За допомогою ракети SpaceX Falcon 9 в космос відправляють кремовані останки 100 осіб.

Як передає НАРОДНА ПРАВДА, за повідомленням Tech Times, кожна родина заплатила близько 2,500 доларів за місце на борту супутника Elysium Space, який запускає компанія SpaceX.

Відомо, що рідні померлих зможуть відстежувати апарат в режимі реального часу через додаток, супутник буде обертатися навколо Землі близько чотирьох років.
Також можна провести похорон і на Місяці.


Одним з тих, хто вирушив у космос став 36-річний Джеймс Эберлинг, який помер ще в 2016 році. Він просив батьків відправити його прах в космос. Мрія Эберлинга здійснилася.
Elysium Space не єдина компанія, яка пропонує космічні похорони. Celestis - це інша компанія, яка надає подібну послугу для відправки праху людини на орбіту.
Відомо, що в далекому 2012 році крім капсули з прахом актора Джеймса Дуэна, у другому ступені ракети SpaceX Falcon 9 перебували контейнери з попелом ще 306 людей.



“Похорон” здійснювала компанія Celestis, вона пропонувала людям, які втратили рідних, запустити капсули з прахом на навколоземну орбіту.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus