USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Схожа на плавлений сир: в Індії знайшли рідкісну черепаху-альбіноса. Фото
У місті Бурдван, штат Західна Бенгалія, працівники Лісової служби знайшли унікальну індійську лопатеву черепаху.

Це не просто черепаха, а черепаха-альбінос. Зазвичай вони мають зелене забарвлення і виростають до 35 сантиметрів.

Про це повідомляє Новое Время.

Ця ж малятко, яке знайшли в одному зі ставків, жовтеньке і трохи менше – все через хроматичний лейкізм, тобто втрати колірної пігментації.

Також причиною може бути генетична мутація.

Користувачі відразу ж почали жартувати, що вона схожа на сир в бургері і млинець.
Це всього лише п’ята жовта черепаха, на яку натрапили люди за всю історію спостережень. Черепашка відправиться в Непал, де до неї ставитимуться з повагою – там дуже люблять «золотих» тварин.

«Не тільки золоті тварини, а й черепахи в цілому мають значну релігійну і культурну цінність в Непалі. Вважається, що Господь Вішну [один з найвидатніших індуїстських богів – прим.] прийняв форму черепахи, щоб врятувати всесвіт від руйнування. У індуїстській міфології верхній панцир черепахи позначає небо, а нижній – Землю», – розповідає Камаль Девкота, один з працівників, які знайшли черепаху
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus