USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Штучний інтелект створить для бренду одягу Tommy Hilfiger нову колекцію
Торгова марка Tommy Hilfiger вирішила почати співпрацю з компанією IBM і Технологічним інститутом моди в Нью-Йорку, де розробила проект Reimagine Retail, – у ньому штучний інтелект зможе створювати колекції замість дизайнерів.

Про це пишуть у Fashion Network.

Представники американського бренду Tommy Hilfiger вважають, що штучний інтелект може ідентифікувати майбутні тенденції швидше, ніж галузеві інсайдери, через що довірять йому створення нових образів. А тому запровадження Reimagine Retail є важливим кроком для поліпшення одягу марки.

«Ми хотіли забезпечити наступне покоління працівників сфери рітейлу новими можливостями і навичками, створити обізнане джерело натхнення за допомогою штучного інтелекту», – розповів Евері Бейкер, бренд-директор Tommy Hilfiger.
Одяг марки Tommy Hilfiger

Як зазначають у виданні, співробітники інституту моди завантажили принти з архівів бренду в спеціальну програму, а та в свою чергу видала нові кольори, візерунки і форми речей, які будуть використані в наступних колекціях.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus