USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Школяр знайшов у саду рідкісний корал віком 500 мільйонів років
Юний британець вирішив накопати на задньому дворі свого будинку черв’яків.

Під час імпровізованих розкопок дитина випадково виявила предмет, схожий на кам’яний ріг.

З’ясувалося, що це надзвичайно рідкісна знахідка: шматок скам’янілого корала епохи палеозою. Вік знахідки коливається в межах від 250 до 500 мільйонів років, повідомляє Урядовий кур'єр.

Про те, що це саме скам’янілий осколок рогового коралу, з’ясував батько хлопчика. Він розмістив фотографію знахідки У соціальних мережах, і отримав допомогу фахівців. На їхню думку, хлопчик, швидше за все, відшукав уламок чотирипроменевого корала або ругози, які існували на Землі в палеозойську еру, коли територія сучасної Великобританії була дном моря.

Фахівці відзначають, що подібні скам’янілості неважко знайти в будь-якому місці світу, якщо знаєш де і що саме потрібно шукати. При цьому, такі знахідки, що лежать буквально «під ногами» все-таки дуже рідкісні.

Варто відзначити, що знахідку планують передати у найближчий геологічний музей у місті Бірмінгемі.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus