USD 41.50 41.87
  • USD 41.50 41.87
  • EUR 41.50 42.10
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Шість слонів загинули біля водоспаду в Таїланді. Вони намагалися врятувати один одного
В національному парку Кхауяй на півдні Таїланду шестеро слонів загинули у водоспаді, намагаючи врятувати один одного.

Про це повідомляє ТСН.

Спочатку місцевих чиновників викликали на місце події через групу слонів, яка перегороджувала дорогу біля водоспаду. Три години по тому біля підніжжя виявили труп одного слона, неподалік – тіла ще п’яти тварин.

Повідомляється, що у першим у водоспад, який місцеві називають Пекельним, зірвалося слоненя, а старші члени групи спробували врятувати його.



Водночас неподалік від цього місця на виступі скелі знайшли ще двох ослаблих тварин. Місцеві рейнджери допомагають їм вибратися звідти.



Едвін Вік, засновник Фонду друзів дикої природи Таїланду, сказав, що слонам зі стада, які вижили, тепер буде важко вижити, оскільки тварини покладаються один на одного для захисту і пошуку їжі. Інцидент також може завдати емоційний шкоди. Відомо, що слони проявляють ознаки горя.



Як зазначається, подібний випадок у цьому ж місці стався в 1992 році. Тоді там загинуло стадо з восьми слонів.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus