USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Щури вміють укладати угоди за принципом «ти мені, я тобі»
Вчені виявили, що сірі пацюки здатні обмінюватися послугами. Вони стали першим нелюдським виглядом, у якого виявили здатність до подібного обміну.

Сірі пацюки здатні обмінюватися послугами. До такого висновку прийшли вчені з університету Берна, передає Корреспондент.

Дослідники провели експеримент, в якому лили щурам на спину підсолену воду. Тварина хотіла очиститися, проте зробити це самостійно було неможливо. В іншому експерименті щури приносили партнерам їжу.

Вчені виявили, що обмін корисними діями у щурів відбувається за принципом "ти мені, я тобі". Щури прагнули відповісти послугою на послугу. Крім того, вони більш інтенсивно допомагали тим партнерам, хто раніше допоміг їм.

Щури стали першим нелюдським виглядом, у якого виявили здатність до подібного обміну.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus