USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70
Світ вражає: Що робить з легенями новий коронавірус: медики показали моторошне відео одного з пацієнтів
Університетська клініка Джорджа Вашингтона випустила 3D-відео про стан легень 59-річного чоловіка, хворого на нову коронавірусну інфекцію COVID-19.

Про це повідомляє ТСН.

Такий стан мали його легені лише за кілька днів після того, як у нього з’явилися перші симптоми.

На відео помітні великі пошкодження і запалення, показані жовтим кольором. У здорових легенях не було б жодних жовтих областей взагалі.

Наразі пацієнт перебуває на штучній вентиляції легень, окремий апарат займається циркуляцією його крові і насичення її киснем.

«Це не 70 чи 80-річний пацієнт з імунодефіцитом та діабетом», – сказав Кіт Мортман, начальник грудної хірургії в лікарні університету Джорджа Вашингтона. «Крім високого кров’яного тиску, у нього немає інших серйозних медичних проблем», – додав він.

Він зазначив, що за такого пошкодження легень загоєння може тривати довго. Приблизно 2-4% пацієнтів з COVID-19 отримують незворотні пошкодження.

«Я хочу, щоб люди побачили це і зрозуміли, що може статися», – сказав Мортман і додав, що «люди мають поставитися до цього серйозно»!
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus